Vacatures inpakwerk

Deze website is opgezet om bedrijven en mensen die inpakwerk zoeken bijeen te brengen. Bedrijven kunnen contact met ons opnemen en aangeven welk inpakwerk zij beschikbaar hebben. Bij gebleken geschiktheid plaatsen wij een vacature op onze website en hierop kunnen geïnteresseerden dan reageren. De reacties worden vervolgens weer doorgegeven en indien er een geschikte kandidaat of meerdere geschikte kandidaten tussen zitten, dan kan het bedrijf contact opnemen met de betreffende kandidaat / kandidaten.

Heeft uw bedrijf inpakwerk beschikbaar? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij plaatsen uw vacature tegen een kleine vergoeding. Mensen die interesse hebben in een bepaalde vacature voor inpakwerk kunnen kosteloos reageren. Wij rekenen geen aanmeldbedrag en werken ook niet met abonnementen. Heb je dus interesse in bepaald werk, dan klik je gewoon op de betreffende vacature en  dan laat je jouw gegevens achter. Op die manier brengen we jou in contact met het bedrijf.

Inpakwerk is gewild, dus de vacatures op onze website zullen snel wisselen. Sommige vacatures ook echter niet omdat er veel inpakkers voor benodigd zijn of omdat het specialistisch werk betreft. Het kan zijn dat de werkgever enkele eisen stelt en bijvoorbeeld alleen ervaren krachten wil. Ook kan het zijn dat je zelf een verwarmde opslagruimte moet hebben of dient te beschikken over bepaalde gereedschappen.

Tenslotte kan het zo zijn dat het inpakwerk óf thuis gedaan kan worden óf binnen het bedrijf. Vaak kan dit ook in overleg met het bedrijf. Zorg er dus voor dat het je van te voren goed duidelijk is wat de voorwaarden zijn als je aan het werk gaat voor een bedrijf. Afsluitend willen we je nog waarschuwen voor bedrijven die je willen laten betalen om werk aan te mogen nemen. In veel gevallen is dit niet een juiste gang van zaken. De stelregel is dat je in principe er niet voor zou moeten betalen om aan het werk te kunnen. Heb je een nare ervaring met een bedrijf, deel dit dan met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>