Verrassingzakjes vullen en afsluiten

Een bedrijf in snoep- en speelgoed zoekt mensen die verrassingzakjes willen vullen en afsluiten. Het betreft hier zakjes die bijvoorbeeld door kinderen uitgedeeld kunnen worden voor een verjaardag. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren van het snoep en het speelgoed en van ieder item er één in het zakje doen. Uiteindelijk moet het zakje worden afgesloten en moet er een sticker worden geplakt op het zakje. Uiteindelijk moeten de zakjes per 24 worden verpakt in een doos.

Alle benodigde materialen worden aangeleverd. Mogelijke verdiensten liggen, afhankelijk van je verwerkingssnelheid, rond de 20 euro per uur.

Contact opnemen

Heb jij interesse in dit werk? Neem dan hieronder contact op. Indien er werk voor je is en bij gebleken geschiktheid krijg je een reactie van het bedrijf met verdere instructies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>