Inpakwerk Zuid-Holland

Ook in Zuid-Holland zijn veel bedrijven op zoek naar inpakkers die van aanpakken weten. Vooral in het havengebied in en rondom Rotterdam zijn er regelmatig vacatures voor inpakwerk. Maar ook in andere delen van Zuid-Holland zijn er bedrijven die op zoek zijn naar thuiswerkers. Er is een breed scala aan werkzaamheden. Zo zijn bedrijven vaak op zoek naar mensen die kleine artikelen in elkaar kunnen zetten en verpakken. Ook het vouwen van brieven en het invoegen in enveloppen is werk dat vaak beschikbaar is. Werkzaamheden waar je daarnaast aan kunt denken zijn het sorteren en verpakken van folders en het sorteren en verpakken van schrijfwaren.

Actuele vacatures inpakwerk Zuid-Holland

Ben jij woonachtig in Zuid-Holland en ben je op zoek naar geschikt inpakwerk? Dan kunnen wij je misschien helpen. Het enige dat je hoeft te doen is goed jouw provincie-pagina in de gaten te houden en kijken of er vacatures zijn. Wij bieden zelf geen inpakwerk aan, wij plaatsen alleen oproepen van derden. Kijk dus altijd goed uit voor bepaalde zaken. Wij proberen alle bedrijven zoveel mogelijk te controleren, maar je hebt er altijd rotte appels tussen zitten. Als je bijvoorbeeld een betaling gevraagd wordt om het werk uit te mogen voeren of om ingeschreven te staan, dan is dat vaak op voorhand geen goed teken. In principe zou je niet hoeven te betalen voor inpakwerk. Een administratief bedrag beneden de 5 euro zouden we ons nog een keer voor kunnen stellen, maar meer ook niet. Mocht je toch een vervelende ervaring hebben, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen dan eventueel een vacature verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>